Announcement

Collapse
No announcement yet.

vBulletin and Server Upgrade - Please report any issues you see

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vBulletin and Server Upgrade - Please report any issues you see

    We've upgraded our servers and vBulletin version. If you encounter any issues, please post them here and we'll fix ASAP.

    Thank you,

  • jacobdr4
    replied
    Currently can't use the forums on my computer only on mobile. Anyone else having this problem?

    Leave a comment:


  • Maury
    replied

    Leave a comment:


  • rocwell
    replied
    What's going on with the server?

    Leave a comment:


  • Machine
    replied
    Seems to be working well. Thanks!

    Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

    Leave a comment:


  • Arsenalist
    replied
    planetmars wrote: View Post
    The logo takes us to https://raptorsrepublic.com instead of to https://www.raptorsrepublic.com. The latter being the main site home page. I'm with yah.. would prefer it to go to the main page too with that link. But a minor nuisance, that's all.
    Thank you. This has been fixed.

    Leave a comment:


  • planetmars
    replied
    Bendit wrote: View Post
    Another one:

    After visiting the forums and clicking on the RR logo at top of page...instead of getting directed to the site Main page i get the Forums main page and minus my logon info necessitating another entry requirement of id, password and remember tick. I assume this was not intended in the upgrade. Thanks.
    The logo takes us to https://raptorsrepublic.com instead of to https://www.raptorsrepublic.com. The latter being the main site home page. I'm with yah.. would prefer it to go to the main page too with that link. But a minor nuisance, that's all.

    Leave a comment:


  • Bendit
    replied
    Another one:

    After visiting the forums and clicking on the RR logo at top of page...instead of getting directed to the site Main page i get the Forums main page and minus my logon info necessitating another entry requirement of id, password and remember tick. I assume this was not intended in the upgrade. Thanks.
    Last edited by Bendit; Sat Feb 17th, 2018, 02:30 PM. Reason: Correction: While the id is blanked out I do not have to re-logon to continue accessing the forums. Apologies.

    Leave a comment:


  • rocwell
    replied
    Arsenalist wrote: View Post
    In addition, to increase security, we're now using HTTPS/SSL to deliver all content on the blog and forum site.




    #WengerOut

    Leave a comment:


  • Arsenalist
    replied
    In addition, to increase security, we're now using HTTPS/SSL to deliver all content on the blog and forum site.

    Leave a comment:


  • Arsenalist
    replied
    Hi - Like button should be good now. Please let me know if you encounter any issues.

    Leave a comment:


  • Arsenalist
    replied
    Gonna get 'like' thing working soon. Will look at other stuff right after. Thanks for your patience.

    Leave a comment:


  • DrOctagon
    replied
    Glad to have tapatalk back, but I'm experiencing the same issue as Maury as well with it

    Sent from my SM-G950W using Tapatalk

    Leave a comment:


  • Maury
    replied

    Leave a comment:


  • KeonClark
    replied
    Arsenalist wrote: View Post
    No, still working on it. I have hope.
    Keep us posted! In Arsenalist we trust

    Leave a comment:

Working...
X